Apropå mat
Italiensk mandelfisk! Grymt gott o lätt att göra :)
600 g fryst fiskfilé (tex torsk)
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl lätt creme fraiche tomat basilika
3 msk mandelspån
1. Sätt ugnen på 225 grader. Tina fisken. Lägg den i smord ugnssäker form. Krydda fisken med salt och peppar.
2. Bred över creme fraiche och strö på mandel.
3. Stek i mitten av ugnen 20-25 min. Servera med cous cous el potatis!
En söndagseftermiddag är detta den perfekta middagen. Det är kul att pyssla o mixtra med allat annat än att PLUGGA.. Puss i ljumsken där ute i cybervärlden
1 Comments:
Hej Malin!
I found you! Via Håkans blogg! Det där receptet lät gott, bjuder du oss Växjö-bor på det nån dag? ;)
Skicka en kommentar
<< Home